sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ocak 2023

"Knock at the Cabin" TV Reklamı için Yönetmen, İki Basketbol Efsanesiyle Bir Araya Geldi!

Korku filmi Knock at the Cabin'in reklamı, yönetmen M. Night Shyamalan ve James Harden ile Doc Rivers'ı bir araya getirdi.

Philadelphia 76ers'ın oyun kurucusu James Harden ve yönetmen M. Night Shyamalan, hak ettikleri dinlenme ve Philadelphia'nın hareketli sokaklarından uzaklaşmak için yerleştikleri klübeye sürpriz bir ziyaretçi gelir. Shyamalan'ın yakında çıkacak olan filmi Knock at the Cabin'i tanıtmak için yeni bir TV reklamında ikili, içeceklerin tadını çıkarırken satranç oynarlar ve kapı çalar. Bu tür işlerin tipik olarak nasıl yürüdüğünü bilen yönetmen, basketbol yıldızını kapıya açmaması konusunda uyarır. Ancak Harden kendine hakim olamaz ve dışarıda kimin olduğuna bakmak için kapıyı dikkatlice açar. Bulduğu kişi karşısında irkilen Harden, koçu Doc Rivers'ı verandada dururken görünce çığlık atar. 

Knock at the Cabin, Paul Tremblay tarafından yazılan 2018 romanı The Cabin at the End of the World'e dayanıyor. Film, evlatlık kızları Wen'i (Kristen Cui) ormanda tatil için gittikleri bir kulübe için bir yolculuğa çıkaran Andrew (Jonathan Groff) ve Eric'in (Ben Aldridge) hikayesini anlatıyor. Dave Bautista'nın canlandırdığı Leonard adlı bir adam, Rupert Grint, Nikki Amuka-Bird ve Abby Quinn'in canlandırdığı bir grup yabancı Wen'e yaklaşır. Dört kişilik grup, aileyi rehin alır ve onlara dünyayı kurtarmak için içlerinden birinin kurban edilmesi gerektiğini açıklar. Başlangıçta buna inanmasalar da, dünyanın dört bir yanında meydana gelmeye başlayan ani kıyamet olayları bu fikrin gerçeklik payını gözler önüne serer. Sonra ise önemli soru ortaya çıkar: sevdikleri biri ile vedalaşmayı mı yoksa tüm insanlığı kurtarmayı mı seçecekler?

Shyamalan'ın merakla beklenen yeni korku-gerilim filmi Knock at the Cabin, 3 Şubat 2023'te sinemalarda vizyona girecek.

Reklam

Kübra Karasu