sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ocak 2023

"Shazam! Tanrıların Öfkesi"nden Yeni Afiş: Dostlar ve Düşmanlar Bir Arada!

Merakla beklenen Shazam! Fury of the Gods, Billy Batson ve Shazam'ın maceralarına kaldığı yerden devam edecek. 2019 süper kahraman filmi Shazam! o zamanki diğer DCEU özellikleriyle tam bir tezat oluşturan neşeli ve eğlenceli bir macera olduğu için hem eleştiri hem de övgüleri toplamıştı. Devam filmi, eğlence faktörünü bir adım öteye götürmeyi vaat ediyor. IGN tarafından yayınlanan yeni afiş, Billy'nin yaklaşmakta olan sorunlarını gözler önüne seriyor.

Yeni afişte, Shazam'ın doğrudan bize baktığını görüyoruz, sağ üst köşede ise Helen Mirren, Lucy Liu ve Rachel Zegler "Atlas'ın Kızları" (Hespera, Kalypso ve Anthea) olarak karşımıza çıkıyor. Altlarında, Djimon Hounsou'nun Wizard'ı ve Billy'nin suçla savaşan üvey kardeşleri Freddy, Eugene, Darla, Pedro ve Mary görülüyor. Sol alt köşede, üzerinde bir ejderhanın belirdiği eski bir perili ev görüyoruz.

Posterin her yerinde, Shazam'ın içine gireceği tüm belaları ve tanrıların öfkesi serbest kaldığında bulabileceği tüm desteği mükemmel bir şekilde özetliyor. Filmin yönetmenliğini, Henry Gayden ve Chris Morgan'ın yazdığı bir senaryodan yöneten David F. Sandberg üstleniyor. Fury of the Gods'da Billy Batson/Shazam rolünde Zachary Levi ve Asher Angel, Frederick rolünde Jack Dylan Grazer ve Adam Brody, Eugene rolünde Ross Butler ve Ian Chen ve Darla rolünde Meagan Good ve Faithe Herman yer alıyor. Ayrıca filmde Mary rolünde ilk filmdeki Michelle Borth'un yerine Grace Fulton rol alacak. 

Shazam! Fury of the Gods 17 Mart'ta sinemalarda!

Afiş



Kübra Karasu