sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Eylül 2021

Antonio Banderas, Aksiyon Gerilim Filmi "Banshee"nin Başrolünde!

Jaime King, Antonio Banderas ve Tommy Flanagan, yönetmen Jon Keeyes'in sıradaki aksiyon filmi “Banshee”nin kadrosuna dahil oldu. Keeyes kadroyla ilgili, “Banshee, intikam ve ailenin karmaşık bir hikayesi ve bu karakterleri hayata geçirmek için bu inanılmaz yetenekli kadroya sahip olmak bir rüya." dedi.

Film, babasını öldüren güçlü bir paralı asker olan Anthony Greene (Tommy Flanagan) tarafından pusuya düşürülen ve şimdi eski gizli operasyonların akıl hocası olan Caleb (Antonio Banderas) üzerinde bir ödül toplamaya çalışan Banshee (Jaime King) kod adlı bir suikastçıyı konu alıyor. Caleb beş yıl önce yeraltına indi ve Banshee, Greene ve kiralık katiller ordusu onu bulup devirmeden önce Caleb'i bulup korumak zorunda olduğu için zamana karşı bir yarışı tetikledi.



“Banshee”nin yapımcılığını Yale Productions'tan Jordan Yale Levine ve Jordan Beckerman ile birlikte Highland Myst'ten Jon Keeyes üstleniyor. Üçlünün önceki filmi “The Survivalist”in senaristliğini yapan Matthew Rogers filmin senaryosundan kaleme aldı Shaun Sanghani da ayrıca filmde yapımcı olarak görev yapacak.

Yapımcılar Yale Levine ve Beckerman ise filmle ilgili, "Antonio Banderas bir efsane.  Onun Jaime King ve Tommy Flanagan'la birlikte böylesine yüksek enerjili bir filmde yer alması izleyicileri koltuklarının kenarında tutacak." açıklamasını yaptı.

Antonio Banderas kısa süre önce Pedro Almodovar'ın “Pain and Glory” filmindeki çalışmasıyla Oscar adaylığı kazandı ve yakın zamanda “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”da rol aldı. Banderas'ın sıradaki projeleri arasında Indiana Jones filmi “Uncharted” ve “Puss in Boots: The Last Wish” yer alıyor.

Kübra Karasu