sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Ocak 2022

"Uncharted"ın Final Fragmanı Tom Holland'ın Aksiyon Dolu Tropikal Macerasını Anlatıyor!

Sony Pictures, yaklaşan aksiyon-macera filmi Uncharted'ın son fragmanını yayınladı.

Başrollerini Tom Holland ve Mark Wahlberg'in paylaştığı, popüler oyun serisinin uzun zamandır yapım aşamasında olan uyarlaması, etrafındaki diğer filmlerin vizyon tarihlerinin ertelenmesine rağmen 11 Şubat'taki çıkış tarihinde izleyiciyle buluşacak gibi görünüyor.

Holland'ın canlandırdığı hazine avcısı Nathan Drake, "Ferdinand Magellan'ın beş yüz yıl önce kaybettiği bir serveti kurtarmak için" Wahlberg'den Sully ile bir araya geldi. Ancak Nathan'ın tek peşinde olduğu şey para ve prestij değildir; ayrıca arayışa devam etmek için kişisel nedenleri de var. Gizemli Sully'nin, Nathan'ın uzun süredir kayıp olan kardeşi hakkında bilgisi olduğunu iddia ettiği de ortaya çıktı.

Fragman, Örümcek Adam yıldızının Marvel Sinematik Evreninde Robert Downey Jr. ile paylaştığı yakınlıktan farklı olarak, Holland ve Wahlberg arasında çok sayıda mizahi şaka içeriyor. Fragman ayrıca bazı tanıdık aksiyon sahneleri ile oyunun çekirdek hayran kitlesini çekmek için sağlam bir iş çıkarıyor. Bunlardan biri, şüphesiz tüm tanıtımlarda gördüğümüz uçak sahnesi.

Moncada rolünde Antonio Banderas, Chloe Frazer rolünde Sophia Ali ve Braddock rolünde Tati Gabrielle'in de yer aldığı Uncharted, 11 Şubat'ta İngiltere'de ve Türkiye'de, ardından 18 Şubat'ta ABD'de vizyona girecek.

Final Fragmanı



Kübra Karasu