sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Ocak 2022

"Halloween Ends" Filminin Setinden Kyle Richards, Andi Matichak & Jamie Lee Curtis'li Yeni Kare!

Halloween Ends'in çekimleri devam ediyor ve bu hafta başrol Jamie Lee Curtis tarafından yeni görseller yayınlandı.

İlk görsel yalnızca Jamie Lee Curtis'i içeriyordu. Görüntülemek için tıklayınız. Paylaşılan yeni set fotoğrafı, Kyle Richards'ın Lindsey Wallace karakteri ve Andi Matichak'ın Allyson Nelson'ına da ilk bakışı verdi.

Halloween ve Halloween Kills'te ölenlerin sayısı oldukça yüksekti. O nedenle üçlemenin son filminde Laurie, Allyson ve Lindsey ayakta kalan ana karakterleri temsil ediyor. Bu yeni görüntü son filmdeki tüm acı verici kayıpları hatırlatıyor. 

Lindsey en iyi arkadaşını Tommy Doyle'da kaybetti, Laurie kızı Karen'ı 1978'de ölen en iyi arkadaşlarının üstüne kaybetti ve Allyson hem anne babasını, hem erkek arkadaşını hem de tüm arkadaş grubunu kaybetti. Kills'te her karakterin hemen sonrasındaki kayıplarından nasıl etkilendiğini biraz gördük, ancak son filmden dört yıl sonra geçen bu hikayenin travmalarını nasıl göstereceğini görmek ilginç olacak.

Bu film aynı zamanda, katil Michael Myers'in serbest kalmasının neden olduğu mevcut stresin yanı sıra gerçek dünya sorunlarını da ele alacak şekilde ayarlandı. Bu nedenle Michael Myers'tan kurtulanlar muhtemelen büyük bir acı dünyası içinde yaşıyor olacak. Artık oyunun sonuna geldiğimiz için muhtemelen eski karakterlerin hiçbiri güvende değil. 

Son kalan üç karakterden  herhangi biri hayatta kalacak mı yoksa Michael Myers'ın efsanesi yaşayacak mı? Halloween Ends14 Ekim'de vizyona girdiğinde izleyiciler, bu ve daha fazla sorunun cevabını alacak.
 


Kübra Karasu