sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Eylül 2021

Yeni "Shang-Chi" Afişleri Filmin Yardımcı Karakterlerine Dikkat Çekiyor!

Simu Liu başrollü Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi filminden; kötü adam Razor Fist (Florian Munteanu), Shang Chi'nin annesi Ying Li (Fala Chen) ve Wong'un (Benedict Wong) yer aldığı üç yeni karakter posteri yayınlandı.

Marvel'in yeni kahramanı uluslararası gişede büyük başarı kazanmaya devam ederken, yeni karakter posterleri de gelmeye devam ediyor. Film şuan Türkiye'de de vizyonda ve geçtiğimiz haftayı gişelerde lider kapattı.

Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi'nde Razor Fist, kahramanın babası oğlunun suç örgütünün lideri olarak yerini almasını istediği için Shang-Chi'nin (Simu Liu) direncini test eden bir On Yüzük suikastçısıdır.



Dövüş sanatçısı Ying Li, insanlarını gerçek Mandarin (Tony Leung Chiu-wai) olan Wenwu ile yaşamaya terk ettikten sonra, çocukken Shang-Chi'nin eğitilmesine yardım etti.



Wong ise, Doctor Strange'in (Benedict Cumberbatch) sağ kolu.



İlk parti karakter posterleri filmin ana karakterlerine odaklanırken, Marvel son zamanlarda dikkatleri yan karakterlere çekmeye çalışıyor. Bu posterlerden önce, Trevor (Ben Kingsley) ve Morris karakterilerine odaklanan yeni posterler izleyicinin beğenisine sunulmuştu. Görüntülemek için tıklayınız. 

Kübra Karasu